Inspirandu-ne din viata de la tara, pe data de 17.07.2004, ne-am decis sa deschidem portile restaurantului nostru cu specific romanesc, unde se regasesc elemente din viata campeneasca, precum si obiecte traditionale din zona Zarandului.

Intrând într-o curte dominata de elemente traditionale specifice depresiunii Zarandului, curtea si zidul împrejmuitor abunda în unelte si obiecte de lemn si lut, vechi purtatoare ale unor traditii arhaice, atât de îndragite de localnicii crescuti în spiritul zonei.

Peste tot, pe peretii salonului sunt expuse obiecte reprezentative, majoritatea adunate din partea Târnovei si împrejurimi. Gasiti aici piese de ceramica si lut, ori lucrate traditional în lemn sau papura, care se confectioneaza si astazi în zona respectiva, facând parte din patrimoniul local. Sunt prezente de asemenea si câteva ziare vechi care au circulat în epoca în Arad.

Exista si un cuptor de paine, functionabil, in care la comanda se face placinta intinsa cu branza, varza, dovleac sau gem.

Gradina de vara în schimb, amenajata într-un cadru natural este vie si calda. Ea a fost astfel conceputa pentru clientii care nu pot iesi oricând în afara orasului si încearca sa reproduca un mic paradis natural. De o parte si de alta a aleii printre pomi fructiferi ai caror fructe fac deliciul vizitatorilor în sezon, sunt dispuse trei filigorii de lemn acoperite cu stuf, dar si câteva lampi solare care seara creaza un efect de lumina placut si odihnitor.